Spilleautomaten Jack Hammer

God grafikk og en dramatisk og actionfylt historie i tegnseriestil møter du på når du spiller på spilleautomaten Jack Hammer. Dette er en spilleautomat som byr på mye god og litt annerledes underholdning med tegneserie og uløste kriminalsaker som tema. Det er den kjente spillprodusenten NetEnt som står bak dette spennende spillet, og her er det mye god underholdning fra første spinn. Du skal få være med etterforsker Jack Hammer på å kjempe mot kriminalitet i byen Grand City der Evil Dr. Wüten er en farlig trussel for byen. Jack Hammer er en spilleautomat med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer.

På 1970-tallet var det en populær serie der etterforsker Jack Hammer løste vanskelige og utfordrende saker, og spilleautomaten Jack Hammer bygger på denne kjente etterforskeren og den populære serien. Grafikken i spillet bærer preg av stilen fra 1930-tallet, med gode grafiske linjer i tegneseriestil. Samtidig er det slik at både innholdet, underholdningen, spenningsnivået og grafikken fremdeles passer prefekt inn i nåtiden. Handlingen er lagt til byen Grand City, og du skal hjelpe etterforsker Jack Hammer med å bekjempe den onde vitenskapsmannen Dr. Wüten og hans lunefulle påfunn. Spillet inneholder både Sticky wins, wild-symbol og scatter-symbol, og en jackpot på 1000 mynter.

Gevinstlinjer og innskudd

Jack Hammer er både en underholdende tegneserie og spennende spilleautomat i ett. De tre radene, fem hjulene og 25 gevinstlinjene er formet som snurrende tegneserieruter der hver rute i spillet inneholder ulike bilder fra handlingen i historien. Du møter både på Evil Dr. Wüten, Jack Hammer, ulikt vitenskapsutstyr som tilhører Dr. Wüten, og flere andre symboler fra tegneserien. Hver rute har sin egen verdi, og spinnes de frem i vinnende kombinasjoner har du vunnet verdien av den aktuelle ruten. Myntinnsatsen du kan gjøre i spillet er fra én mynt per gevinstlinje og opptil ti mynter. Myntstørrelsen ligger på fra 0,01 og opptil 0,5.

Tema og design

Jack Hammer var en populær etterforskerserie på 1970-tallet med inspirasjon fra 1930-tallet. Grafikken bærer preg av 1930-tallets stil i designet, med godt illustrerte tegneserieruter i klare farger og gode detaljer. Det er 15 tegneserieruter som snurrer foran deg på skjermen, og de inneholder ulike bilder fra historien om Jack Hammer der han er på jakt etter Dr. Wüten. Lyden og musikken som er satt til spillet bygger opp spenningen i historien, og minner om musikk som er satt til i ulike kriminalserier. Det er ingen fantastisk grafikk på spilleautomaten, men det som er en grafikk minner om en tegneserie.

Bonusfunksjoner

Det er mye god underholdning i Jack Hammer bare ved å se på de 15 tegneserierutene spinnes, men spilleautomaten har litt mer spenning å by på enn dette. Det finnes artige Sticky wins i dette spillet. Det er en funksjon som gir deg mulighet til å vinne flere ganger på det samme spinnet. Det betyr at en vinnende symbolkombinasjon blir låst fast på hjulet, mens de resterende forsetter å spinne slik at det kan bli lettere for deg å vinne på nytt. Tre scatter-symbol utløser denne funksjonen. Wild-symbolet i spillet er en eksplosjon, og denne fungerer som en joker. Scatter-symbolet er en tikkende bombe som også gir gode gratisspinn.

Fordeler

Om du både liker tegneserier, spenning og uløste kriminalsaker, vil du virkelig sette pris på Jack Hammer. Her får du alt sammen og litt til i en spilleautomat. Spillet inneholder den artige funksjonen Sticky wins, og det er også wild-symbol og scatter-symbol på Jack Hammer. Spillet har også en god multiplikator. Det er mulig å prøve ut spilleautomaten gratis om du ønsker det, bare for å selv se og oppleve den gode og actionfylte underholdningen denne spilleautomaten har. Og om du savner litt underholdning i spillet kan du laste ned Jack Hammer på din mobil og nettbrett og krydre opp hverdagen din med en spennende kriminalsak.

Ulemper

Selv om Jack Hammer inneholder mye action, en god historie og har noen artige funksjoner, er det noen ting som med fordel kan forbedres. Det kreves litt tid og tålmodighet å kunne motta gratisspinn i spillet, og dette kan det med fordel gjøres noe med. Det er tross alt et spill som byr på gratisspinn til sine spillere. Det er ikke bonusspill eller progressiv jackpot på denne spilleautomaten, og hovedpremien kan ta litt tid før den spinnes inn. Derfor er det også viktig å huske på å ikke spille for mer penger enn du har råd til å miste i spillet.

Oppsummering

Jack Hammer er en underholdende og actionfylt spilleautomat som kommer fra den kjente spillprodusenten NetEnt. Dette er en spilleautomat som har både tegneserie og en litt dramatisk etterforskingssak som tema. Du skal få være med selveste etterforsker Jack Hammer og forhindre at Dr. Wüten gjør alt for store skader i byen Grand City. Det er som å spille på en tegneserie når du begynner å spille Jack Hammer fordi det snurrer 15 tegneserieruter foran deg på skjermen med klipp fra historien. Med en RTP på 97 % har du ingenting å tape på å prøve deg på automaten. Lykke til!