Morsomme og nostalgiske Jackpot 6000

Jackpot 6000 er en utrolig populær spilleautomat til tross for sin enkelhet med ikke for mange finurlige funksjoner. Men kanskje dette er en av grunnene til at den er blitt så populær? Foruten at dette er en av de første spilleautomatene som er en tro kopi av sitt fysiske opphav som en gang på begynnelsen av 2000-tallet fantes i de norske kioskene og butikkene. Jackpot 6000 er en spilleautomat som kommer fra den velkjente spillprodusenten NetEnt, og dette er en spilleautomat som fenger og fanger mange spillere sin interesse. Den har tre rader, tre hjul, og fem gevinstlinjer.

På begynnelsen av 2000-tallet ble det i Norge forbudt med spilleautomater i butikker og kiosker, noe mange spillere syntes var trist. Dette åpnet opp for et marked den svenske spillprodusenten NetEnt oppdaget, og de bestemte seg derfor å lage en identisk kopi av den velkjente Jackpot 2000, men nå i nettversjon. Automaten fikk navnet Jackpot 6000. NetEnt har gjort en unikt god jobb da de laget Jackpot 6000, og den er identisk med sitt opphav både i forhold til funksjoner, lyder og grafikk. Til mange norske spillere sin glede og fornøyelse. Men spilleautomaten er av det enklere slaget, og det er noe kanskje ikke alle vil like.

Gevinstlinjer og innskudd

Jackpot 6000 er så enkel å forholde seg til med tre rader, tre hjul, og fem gevinstlinjer, at det er en drøm å spille på den. Og ikke minst skaper den også gode minner for mange norske spillere som en gang spilte på originalen. Grafikken i spillet er som på originalversjonen, og det er også gevinstlinjene. På spillets hjul spinnes det frem fargerike frukter i ulike farger og fasonger, bjeller og en stjerne, og selvfølgelig den artige jokeren. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,1 og opptil 10, og du kan velge hva som passer deg i den første runden.

Tema og design

Det er spill og underholdning, gevinster og også litt nostalgi som er tema på Jackpot 6000. Grafikken er den samme som på dens opphav, med klare og sterke farger, og flere forskjellige frukter som spinnes frem på hjulene. Det er også noen symboler som kan gi litt mer gevinster enn andre slik som stjernen og bjellen, og selvfølgelig den morsomme jokeren som titter skøyeraktig på deg når den spinnes frem. Lyden i spillet minner mye om gode gamle dager. Lydsporet er ganske enkelt lyden fra en spilleautomat som spinner hjulene, og penger som klirrer når du vinner. Enkelt og greit.

Bonusfunksjoner

Det å kunne spille på Jackpot 6000 er en bonus i seg selv, men du må like enkle spilleautomater, fordi det er det dette er. De ulike symbolene gir forskjellige gevinster, og når du har vunnet en gevinst vil du få tre valg. Du kan ta ut gevinsten og fortsette å spille om du ønsker det, eller du kan satse kvitt eller dobbelt og kanskje doble gevinsten din om du er heldig. Det tredje alternativet er at du kan overføre gevinsten din inn på supermeteret, og da kan det dukke opp tre artige jokere og muligens en herlig sum på 6000 mynter.

Fordeler

For de som husker Jackpot 2000 er det mange gode minner med å spille på Jackpot 6000, det blir nesten litt nostalgisk. Men Jackpot 6000 er også laget slik at den er identisk med sitt opphav på alle måter, og både funksjoner, lyden og grafikken er identisk. Den ene lille forskjellen er at gevinsten som ligger i supermeteret er høyere enn på originalspillet. Istedenfor 2000 mynter kan du her vinne hele 6000 mynter i jackpoten, som er en helt grei økning. Det er også en fordel at automaten er enkel å spille på og enkel å lære seg. Dette er fint for nybegynnere for eksempel.

Ulemper

Jackpot 6000 er ingen avansert spilleautomat med mange funksjoner, og det er hverken wild- eller scatter-symboler i spillet. Dette er en spilleautomat som er enkel og grei å spille på. Men de fleste som prøver Jackpot 6000 liker spillet, kanskje nettopp på grunn av sin enkelhet. Det kan ta litt tid mellom utbetalingene på Jackpot 6000, så du må være litt tålmodig når du spiller, og ikke spille for mer enn du kan tape. Det er ingen multiplikator som kan gange opp gevinstene dine, eller bonussymbol som kan føre deg til et spennende bonusspill. Du får det du ser, og det finnes ingen flere overraskelser.

Oppsummering

For mange aktive spillere var det ikke særlig populært da spilleautomatene ble fjernet i de ulike butikkene og kioskene på 2000-tallet, men det kom en flott netterstatning til en av de mange spilleautomatene og det er Jackpot 6000. Dette er en enkel og grei spilleautomat som er nesten helt identisk med sitt opphav både når det gjelder design, grafikk og ulike funksjoner, til og med lyden er den samme. Det er fullt mulig å prøve Jackpot 6000 gratis slik at du selv får oppleve hvorfor så mange elsker denne spilleautomaten før du velger å spille for dine egne penger.