Mega Moolah – spilleautomat med afrikansk vri

Bli med til de afrikanske savannene med den populære spilleautomaten Mega Moolah. Du blir servert flotte, afrikanske symboler og dyr på automatens fem hjul, og visuelt er dette en vakker og fargerik spilleautomat. Grafikken er god, og symbolene gjør deg i godt humør – noe som alltid er positivt. Det er den anerkjente spilleverandøren Microgaming som er hjernen bak dette mesterverket av et spill, så det er ikke overraskende at automaten har blitt så populær som den er. Du kan strebe etter å vinne hele fire ulike progressive jackpoter, og får i tillegg til dette både gratisspinn og et skikkelig morsomt bonusspill.

Dersom du har flaksen med deg, kan du vinne én av de fire progressive jackpotene Mega Moolah kan skilte med: Mini Progressive, Minor Progressive, Major Progressive, eller Mega Progressive, som har verdier som starter på henholdsvis 10, 100, 10 000 og 1 000 000 dollar. Det er derfor mulig å vinne både smått og stort med disse spennende jackpotene. For å få tilgang til å kunne vinne en jackpot, er du nødt til å aktivere bonusrunden, og denne aktiveres helt tilfeldig. Sjansene for at den skal aktiveres øker imidlertid ved å spille med alle gevinstlinjene aktive. Opplev en uforglemmelig safaritur og vinn elleville gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Mega Moolah spilles på fem hjul, tre rader og 25 faste gevinstlinjer. Du kan justere myntverdien fra 0,01 til 0,05, og maksimalt antall mynter per spinn og per gevinstlinje er fem. Med andre ord kan du spille for så mye som 125 mynter per spinn. Når det kommer til spillets volatilitet, også kjent som varians, så er denne lav/middels. Dette innebærer at det er større sjanse for at du vinner lite og ofte, heller enn mye og sjeldent. Hvis du sikter etter jackpotene (hvem gjør vel ikke det?), øker sjansene dine for å vinne en av disse ved å spille med høyest mulig innsatsnivå.

Tema og design

Det råder ingen tvil om at Afrika, savannene og dyrelivet er tema på Mega Moolah. Denne videoautomaten har livlige farger og animerte karakterer som giraffer, elefanter, sebraer, apekatter og bøfler. Vanlige symboler du kjenner fra de klassiske kortstokkene er også med i spillet: Konge, ess, dronning, joker og tallsymboler. Spillets wild-symbol er løven, og denne kan hjelpe deg med å oppnå vinnende kombinasjoner da den erstatter andre symboler. Hvis løven inngår i en gevinstkombinasjon, vil den også fungere som en multiplikator. Vær også på utkikk etter apekatten, som er spillets scatter-symbol, da denne kan gi deg gratisspinn. Grafikken utstråler kvalitet, og lydsporet er afrikansk trommemusikk og dyrelyder.

Bonusfunksjoner

Mega Moolah har mange morsomme bonusfunksjoner. Blant disse finner du gratisspinn-funksjonen, som utløses om det dukker opp minst to scatter-symbol hvor som helst på hjulene. Du kan med denne funksjonen vinne opptil 15 gratisspinn, og gevinstene du vinner underveis tredobles – noe som øker spenningsnivået et par hakk. Du kan også finne et bonusspill, og selv om dette utløses tilfeldig, øker sjansene for det hvis du spiller med høyere innsatser. Her dukker det også opp et lykkehjul, og fargen lykkehjulet ender på avgjør jackpot-gevinsten din. Du finner også en autospill-funksjon i spillet, som aktiverer et bestemt antall automatiske spinn, slik at du bare kan lene deg tilbake og følge med.

Fordeler

Mega Moolah er en fargesprakende og innholdsrik spilleautomat, og du finner mange livlige og oppmuntrende symboler på hjulene. De afrikanske dyreanimasjonene kombinert med de afrikanske dyre- og trommelydene, gir deg nesten følelsen av å være på safari. Grafikken er rett og slett upåklagelig. Spillet gir deg også mange og varierte gevinstmuligheter. Her finner du både scatter- og wild-symboler, som gir deg tilgang til gratisspinn og til å oppnå vinnende kombinasjoner på gevinstlinjene. Og det stopper ikke der, du kan nemlig også få tilgang til et morsomt bonusspill med et lykkehjul. Sistnevnte er nøkkelen til de fire progressive jackpotene. Mega Moolah gir deg høy puls fra start til slutt.

Ulemper

Det er ikke mye å utsette på Mega Moolah, men det er visse ting som kunne forbedres. Automaten har for eksempel en relativt lav tilbakebetalingsprosent, også kjent som RTP, på 94 %. Dette er langt fra dårlig, men det finnes også mange spilleautomater med enda bedre RTP – det vil si, spilleautomater som betaler ut en større andel av det spillerne setter inn. Noe annet som er litt negativt er at du helst bør spille med høyeste innsats som er mulig, for å øke muligheten til å få tilgang til jackpotene. Dette kan gjøre spillet litt for dyrt for mange spillere.

Oppsummering

Videoautomaten Mega Moolah tar deg med på et afrikansk safari-eventyr, hvor både elefanter, apekatter, løver, sebraer og bøfler er å finne på hjulene. Det er løven som er spillets wild-symbol, og gir deg flere muligheter for vinnende kombinasjoner da det erstatter andre symboler. Apekatten fungerer som et scatter-symbol, og er nøkkelen til gratisspinn-runden. I tillegg til dette har Mega Moolah et spennende bonusspill med et lykkehjul, og det er via dette du kan vinne én av fire progressive jackpoter. Dette spillet er stappfullt av funksjoner, og lover deg spenning fra start til slutt. Bli med på en berikende safaritur!