Jack and the Beanstalk: Magiske bønner blir til gevinster

De aller fleste har på ett eller annet vis hørt historien om Jack og de magiske bønnene, som førte Jack opp til et eventyrlig rike, og gav både ham og mammaen hans en kjærkommen rikdom. Spilleautomaten Jack and the Beanstalk bygger på nettopp dette eventyret, og denne automaten kommer fra den kjente spillprodusenten Net Entertainment. Når du begynner å spille på Jack and the Beanstalk føles det nesten som du er en del av selve eventyret, med den gode grafikken og de morsomme animasjonene i spillet. Jack and the Beanstalk har de klassiske fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer.

Jack and the Beanstalk er et eventyr og en historie som på mange måter også handler om å ikke gi opp, og at magi skjer når alt ser mørkest ut. Det er nettopp det som skjer med Jack, når han selger familiens eneste geit for noen bønner, og opplever et fantastisk eventyr som ender godt. I Jack and the Beanstalk skal du få en dose av denne magien når du spiller deg til gode gevinster med ulike symboler som er tatt fra historien om Jack. Jack and the Beanstalk har mange gode funksjoner å by på, så det blir ikke et kjedelig eventyr du skal ut på.

Gevinstlinjer og innskudd

Magiske ertestengler formet som bokstaver og tall snurres frem mens du spiller på Jack and the Beanstalks fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Jack selv og familiens geit, en magisk skattkiste og flere andre symboler spinnes frem på spillets hjul mens du spiller. Hvert av symbolene har sin egen verdi, og spinnes de frem i vinnende kombinasjoner blir du en heldig vinner av flotte gevinster. Minste myntinnsats du kan gjøre i spillet er én mynt per gevinstlinje og med en maksinnsats på opp til ti mynter per gevinstlinje kan det fort bli noen herlige gevinster å hente her. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 og opptil 0,20.

Tema og design

Mange flotte og underholdende spilleautomater har kjente eventyr som tema, og Jack and the Beanstalk er ikke noe unntak. Tema på denne spilleautomaten er Jack og de magiske bønnene som ble til store, feite ertestengler som førte Jack opp til et magisk rike. Grafikken er flott laget med fine farger og du ser hjemmet til Jack i bakgrunnen, og en smilende Jack som titter ut av vinduet sitt. Det er en vårlig stemning i spillet med fugler som synger, og andre smådyr i bakgrunnen. Det er NetEnt som har laget denne spilleautomaten, og det er med andre ord ingenting å si på grafikken.

Bonusfunksjoner

På hjulene i Jack and the Beanstalk er det symboler dandert på hjulene med flotte tall og bokstaver som kroer seg slik viltre ertestengler gjør, og både Jack og geita spinnes frem mens du spiller. Hver på sin måte har de ulike verdier og kan gi deg ganske gode gevinster i spillet. Walking wild-symboler er en ganske spennende funksjon, og det er bildet av Jack som aktiverer denne funksjonen. Den magiske skattkisten er scatter-symbolet i Jack and the Beanstalk. Du finner også et spennende bonusspill, og dukker det opp en nøkkel kan denne gi deg ulike muligheter i bonusspillet.

Fordeler

Jack and the Beanstalk er et eventyrlig spill som bygger på historien om Jack og de magiske bønnene, og det kommer litt magi fra disse bønnene til deg også mens du spiller, da i form av spennende gevinster. Grafikken og animasjonene i spillet er humoristisk laget til, med artige ansiktsuttrykk på både geita og Jack. Jack and the Beanstalk er en spilleautomat med flere spennende funksjoner som gjør spillet ganske spennende å spille. Det er også mulig å få både scatter- og wild-symboler, samt å delta i et bonusspill. Dette gjør at det ikke blir kjedelig å spille på automaten.

Ulemper

Jack kommer fra en fattig familie, og han skulle egentlig prøve å bytte familiens eneste geit mot et litt mer kjærkommet tilskudd til familien enn tre små bønner. Spilleautomaten er nesten identisk med eventyret om Jack og de magiske bønnene, og det kommer ganske tydelig frem mens du spiller. Selv om dette er en god spilleautomat med mange spennende funksjoner har den et par utfordringer som kan forbedres. Det er blant annet en tidskrevende prosess å få tilgang til bonusspillet i Jack and the Beanstalk, så her gjelder det å være tålmodig om det er dette som er målet ditt når du spiller.

Oppsummering

De aller fleste har kjennskap til historien om Jack og de magiske bønnene, og på spilleautomaten Jack and the Beanstalk får du faktisk ta del i historien på en litt annen måte enn gjennom bøker og film. Nå er det din tur til å selv oppleve magi og hemmelige skatter som skjuler seg i de magiske bønnene. Jack and the Beanstalk har flere gode funksjoner som gjør det ekstra underholdende å spille på denne automaten, dessuten kan du også prøve spillet gratis om du ønsker det, før du velger å spille for egne penger. Ta sjansen og bli med Jack opp i de magiske bønnestenglene.