Gryphon’s Gold – en fabel med virkelige gevinster

En griff er et vakkert fabeldyr som er en blanding av den kongelige ørnen og den majestetiske løven. To dyrekonger fra hvert sitt dyrerike, og på spilleautomaten Gryphon’s Gold møter du denne magiske og flotte skapningen som ikke bare byr på spenning, magi og god underholdning, men også gode gevinster. Gryphon’s Gold er en spilleautomat som kommer fra den kjente spillprodusenten Novomatic, og er en spilleautomat med fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer. På spilleautomaten Gryphon’s Gold stjeler griffene gull og sølv og gjemmer det i skogen, men kanskje du kan klare å finne disse vakre skattene og dermed også vinne gode gevinster.

Gryphon’s Gold er en flott spilleautomat med god og detaljert grafikk, og handlingen i spillet er lagt til kongeriket Winalot der griffene stjeler vakre skatter i gull og sølv og gjemmer dem i skogen. En griff er et symbol som faktisk er mer enn fem tusen år gammelt, og det blir brukt som et symbol på årvåkenhet, oppmerksomhet og påpasselighet. Gryphon’s Gold har skapt en egen eventyrlig verden der du kan møte på forskjellige mystiske skapninger på hjulene mens du jakter på gevinster. Jackpoten på denne automaten er på hele 9000 mynter, som er en helt grei slant.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er både eventyrlig og magisk å spille på Gryphon’s fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer der symbolene i spillet er ulike symboler og magiske skapninger fra fabler og eventyr. Det spinnes frem enhjørninger og alver, selvfølgelig en griff, og magiske slott. Alle symbolene har ulike verdier, og når de spinnes frem på spillets hjul i vinnende kombinasjoner vinner du den summen som symbolet står for. Men før du kan vinne gevinster må du både spille og ikke minst også gjøre en innsats i spillet. Innsatsen du kan gjøre per gevinstlinje ligger på én mynt, og myntstørrelsen er fra én mynt og opptil hele 100 mynter.

Tema og design

En griff er en krysning mellom en løvekropp og et ørnehode, og den har beholdt ørnevingene slik at den kan fly over land og skog. På spilleautomaten Gryphon’s Gold blir griffen også her fremstilt som et årvåkent fabeldyr som gjemmer dyrebare skatter i sølv og gull inne i skogen Winalot. Grafikken er detaljert og symbolene som spinnes frem på spillets hjul er også ulike skapninger fra eventyr og fabler slik som magiske sopper, alver og feer, små dverger og mange flere. Lyden som er satt til spillet minner om magisk eventyrmusikk der du rir på en enhjørning innover i mystiske skoger.

Bonusfunksjoner

Gryphon’s Gold er en spilleautomat som kommer med mye spenning og mange flotte gevinster i ulike størrelser. Alle tallsymbolene som spinnes frem på spillets hjul er de som gir den laveste gevinsten, mens symbolene fra fabler og eventyr er verdt mest i spillet. Gryphon’s Gold er en enkel og grei spilleautomat å spille på uten for mange funksjoner, men den majestetiske griffen er wild-symbolet i spillet, og fungerer som en joker. Scatter-symbolet er den fortrollende skogen med mystiske trær. Det er også en multiplikator på denne fabelaktige spilleautomaten som gjør at gevinster du allerede har vunnet kan bli multiplisert.

Fordeler

Om du liker enkle spilleautomater med god grafikk og eventyrlige tema er så absolutt Gryphon’s Gold en spilleautomat som du vil ha mange hyggelige og underholdende stunder på. Grafikken er godt laget med ulike magiske skapninger fra eventyr og fabler, og musikken som er satt til spillet passer perfekt til handlingen i spillet. Det er mulig å prøve spillet gratis om du ønsker før du spiller for egne penger, og ikke minst øve deg litt på spillets enkle og underholdende funksjoner slik at du er klar til å kanskje vinne den herlige gevinsten på 9000 mynter som ligger og venter på sin nye eier.

Ulemper

Gryphon’s Gold er en lett og oversiktlig spilleautomat med et enkelt design. Dette er en spilleautomat som ikke har mange vanskelige funksjoner, og kunne med fordel hatt ett par ekstra funksjoner i spillet med tanke på spillets fabelaktige tema. Det er ingen bonusspill på Gryphon’s Gold, og heller ikke noe eget bonussymbol foruten en griff som fungerer som et wild-symbol. Spillet har heller ingen progressiv jackpot, selv om myntene på 9000 kan bli en ganske så lukrativ gesvint for noen. Det er på mange måter kun grafikken og tema som er det som skiller Gryphon’s Gold fra andre spilleautomater.

Oppsummering

Gryphon’s Gold er på mange måter en vakker spilleautomat med et spennende og fascinerende tema om de årvåkne griffene som stjeler hemmelige skatter i sølv og gull og gjemmer dem dypt inne i skogen Winalot. Er du heldig kan du lete frem og vinne mange av de hemmelige skattene på Gryphon’s Gold. Dette er en enkel og grei spilleautomat å forholde seg til, med god og detaljert grafikk. Det er mulig å prøve spillet gratis før du bestemmer deg for å spille for ekte penger, og se om du lar deg bli fortryllet av fabler, eventyr og magiske vesener.