Gonzo’s Quest og de hemmelige skattene

Det er mange oppdagelsesreisende som har fartet litt hit og dit i verden på leting etter magiske skatter og mystiske hemmeligheter, og på spilleautomaten Gonzo’s Quest skal du få lov til å reise sammen med den spanske oppdageren Gonzo på leting etter en gullbelagt by. Gonzo’s Quest er en artig og underholdende spilleautomat som kommer fra den velkjente spillprodusenten NetEnt, og du blir tatt med inn i den latinske, tropiske jungelen på leting etter en mystisk gullbelagt by. Gonzo’s Quest er en spilleautomat med fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer, og spillets hjul er laget på en artig og finurlig måte.

Gonzo’s Quest har fem hjul og tre rader, men de er laget som store steinblokker med ulike tiki-masker som har forskjellige farger og ansiktsuttrykk. Etter hvert som det kommer nye blokker inn i spillet, smuldres de blokkene som var der fra før opp til støv mens du spiller. Det er faktisk ganske underholdende å bare se og spille på automaten mens dette skjer. Hver av disse maskene kan gi deg ulike gevinster når de spinnes frem på hjulet i vinnende kombinasjoner, men funksjoner som wild- og scatter-symboler dukker også opp i spillet, for å by på enda litt mer spenning og underholdning.

Gevinstlinjer og innskudd

Gonzo’s Quest handler om den spanske oppdageren Gonzo. På denne spilleautomaten med fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer skal du få være med ham på leting etter en hemmelig gullbelagt by som heter Eldorado. Symbolene som spinnes frem mens du spiller er fargelagte tiki-masker med ulike ansiktsuttrykk, og hver maske har sin egen verdi. Kommer de rette maskene frem på hjulet i vinnende kombinasjoner ligger det gode gevinster og venter på deg. Minste myntinnsats du kan gjøre i spillet er én mynt per gevinstlinje, og maks er opptil fem mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 og opptil 0,5.

Tema og design

Gonzo’s Quest er et eventyrlig spill som tar deg med ut på en liten reise til Sør-Amerika. Spillet åpner med en fantastisk liten animasjonsfilm der du ser Gonzo hoppe ut av skipet og vasse inn mot land der den gullbelagte byen skal befinne seg. Grafikken er godt laget, med både klare og flotte farger og levende animasjoner. Gonzo tar faktisk en liten moon walk for deg hver gang du vinner i spillet. Symbolene som spinnes frem på hjulene er ulike tiki-masker, og lydsporet er livlige toner fra en panfløyte og blokker som smuldres opp etter hvert som spillet går.

Bonusfunksjoner

Gonzo’s Quest er en spilleautomat med flere gode funksjoner, og selv om det kanskje kan virke litt kjedelig med bare tiki-masker som symboler i spillet er det ikke det. De har sine spennende funksjoner på ulike måter, og byr på gode overraskelser. Wild-symbolet i spillet er en grå steinblokk med et spørsmålstegn på. Steinblokken med et tempel på er scatter-symbolet, og får du tre av dette symbolet mens du spiller blir det spennende bonussymbolet «Free Falls» aktivert, og du kan da vinne ti gratisspinn. Det er også en multiplikator på Gonzo’s Quest så her kan det dukke opp mange gode gevinstmuligheter.

Fordeler

Å dra ut på oppdagelsesferd og lete etter gjemte skatter er både spennende og underholdende, og på spilleautomaten Gonzo’s Quest er det nettopp dette du skal få muligheten til å gjøre. Du skal, sammen med Gonzo selv, lete etter en gullbelagt by, og mens dere leter kan du finne og vinne flere gode gevinster. Gonzo’s Quest inneholder både wild- og scatter-symboler, et eget spennende bonussymbol, og en multiplikator. RTP ligger på 96 %, som er en grei standard, og ganske vanlig for gode spilleautomater. Det vil si at du får mange gode muligheter til å ta hjem en gevinst eller to.

Ulemper

Gonzo’s Quest er en spilleautomat som har et lett og greit design å forholde seg til, grafikken og animasjonene er så godt og morsomt laget til at det er underholdning i seg selv. Men selv om dette er en artig spilleautomat så er den ikke helt fullkommen. Det er ingen progressiv jackpot i spillet, og heller ikke et eget bonusspill, selv om mange kanskje ser på Free Falls som et bonusspill. Det kan også ta litt tid før du begynner å vinne gratisspinn. Med en gevinst på 2500 mynter er det også ikke den skikkelige store gevinsten du spiller etter, men det er klart at ingen sier nei.

Oppsummering

Gonzo’s Quest er en morsom spilleautomat der du skal få lov til å være med den artige oppdageren Gonzo ut på spennende eventyr i jakten på en gullbelagt by. Spillet har både wild-symbol, scatter-symbol og bonussymbol. Det er også mulig å prøve automaten gratis før du velger å spille for egne penger, slik at du kan se om du liker den og forstår reglene. Grafikken og animasjonene i spillet er så godt laget til at det gir en egen underholdning bare å se på Gonzo når han svinger seg rundt og tar en liten seiersdans for deg. Morsom spilleautomat!