Egyptiske gevinster og spenning i Book of Ra

De egyptiske pyramidene bærer på mange hemmeligheter, blant annet den hemmelige boken om solguden Ra som egypterne så på som jordens skaper og solens hersker. På spilleautomaten Book of Ra skal du få være med en arkeolog på leting etter den hemmelige boken om solguden Ra som ligger gjemt langt inne i de trange og mørke pyramidegangene. Denne spilleautomaten kommer fra den kjente spillprodusenten Novomatic og inneholder fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer. Dette er et spill som tar deg med på en spennende oppdagelsesferd i de egyptiske pyramidene, og det dukker opp mange spennende elementer i spillet.

Egypterne hadde mange guder til ulike formål, men en av de største gudene var solguden Ra som de anså som jordens skaper og solens hersker. Ra er illustrert med en menneskekropp og et vakkert fuglehode, med en vakker sol over seg. Ifølge enkelte sagn skal det finnes en mystisk bok om denne vakre og herskende guden, og på spilleautomaten Book of Ra skal du dra på leting etter denne boken sammen med en arkeolog som har store likhetstrekk med Indiana Jones. Spilleautomaten inneholder flere morsomme funksjoner som gjør spillet enda mer spennende å spille på etter store gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Book of Ra er flott laget med vakker og fargerik grafikk som er inspirert av egyptiske tall, bokstaver og hellige symboler. Skjermbildet er festet på to klassiske søyler der du kan se pyramidene i bakgrunnen og solens vakre fargespill på himmelen. Symbolene som spinnes på hjulene mens du spiller har ulike verdier og kan hver på sin måte gi deg gevinster om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Myntinnsatsen du kan avgi per gevinstlinje er én, og myntstørrelsen du kan spille med er fra 0,02 og helt opptil fem. Det kan også dukke opp ganske høye gevinster i spillet dersom du er heldig.

Tema og design

Mange har sett filmene om Indiana Jones og av hans spennende eventyr, blant annet til Egypt. På spilleautomaten Book of Ra er det din tur til å ta del i et slikt spennende eventyr der du sammen med arkeologen skal lete etter den mystiske boken om solguden Ra. Du blir tatt med i trange, mørke pyramideganger, og møter på hellige symboler fra egyptisk historie. Grafikken er godt laget til, og det oppleves som om det er du selv som kryper inn i gangene i pyramiden. Lyden som er satt til spillet minner om mystiske lyder som kommer fra pyramidene satt sammen med egyptisk musikk.

Bonusfunksjoner

Book of Ra er en spennende og underholdende spilleautomat som byr på flere gode overraskelser til deg som spiller. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul kan gi deg gode gevinster når de kommer frem i vinnende kombinasjoner, men det dukker også opp et par morsomme funksjoner som kan hjelpe deg til å vinne enda flere gevinster i spillet. Symbolet av den magiske boken til Ra fungerer både som scatter-symbol og som wild-symbol, noe som gjør det litt ekstra spennende å få den på spillets hjul. Arkeologen er også et wild-symbol, og fungerer som en joker. Det er også mange herlige gratisspinn på Book of Ra.

Fordeler

Å spille på en spilleautomat som byr på spenning, litt action og gode gevinstmuligheter er alltid morsomt, og Book of Ra har litt av alt. Det er både wild-symbol og scatter-symbol på spilleautomaten, og mange gode gratisspinn. Det er faktisk mulig å vinne opp til 25 000 mynter om du er heldig, og dette kan gi gode gevinstutbetalinger. Grafikken er veldig godt laget, og atmosfæren i spillet gir illusjonen av å være på leting inne i pyramidene. Om du synes det er vanskelig å legge fra deg spillet kan du laste det ned på mobilen eller nettbrettet ditt og fortsette spillet.

Ulemper

Book of Ra er en spilleautomat med få feil, men det finnes alltid noe som kan forbedres, og ingenting er perfekt. En av de største ulempene med denne automaten er at det ikke finnes noe bonusspill, og heller ingen progressiv jackpot. Det vil si at toppgevinsten alltid forblir 25 000 mynter. Book of Ra har heller ingen multiplikator, noe som kanskje kunne ha vært litt spennende å ha tilgang til siden det er så mange gode gratisspinn å vinne underveis i spillet. Det kan også ta litt tid før de første gevinstutbetalingene dukker opp, så her bør du være litt tålmodig.

Oppsummering

Egyptisk historie er et fascinerende tema, og Indiana Jones filmene har også gjort sin del til at dette er blitt så spennende for mange. På spilleautomaten Book of Ra skal du få være med en arkeolog på en reise inn i de mystiske pyramidene på leting etter den hemmelige boken om solguden Ra. Grafikken satt sammen med lydsporet gir en illusjon av å være inne i selve pyramidene. Det er både scatter-symboler og wild-symboler i spillet, funksjoner som gjør det enda mer artig å spille og å vinne. Det er også mulig å prøve ut Book of Ra gratis.